martes, 5 de enero de 2010

Semana 8 de 33: Cursa dels Nassos

Otra semana más de entreno para seguir sumando de cara a Niza. El tiempo corre bastante más que yo y no se puede perder ni un minuto de entreno. Así que esta semana incluso he aprovechado el día 31 de diciembre para realizar un entreno de calidad participando en la Cursa dels Nassos de Barcelona. No era un objetivo principal ni previsto pero realmente salió una carrera muy buena con la que consigo acabar el año con buenas sensaciones.

En lo que respecta a la natación dos sesiones completando un total de 5000 metros, la primera de ellas fue una sesión libre en la que sumé 2000 metros seguidos. La segunda fue lo que parece ser un clásico de nuestro amigo Nemo que deja para final de año sesiones contundentes para bajar los turrones, 3000 metros en series en las que noté mucho la bicicleta que había hecho por la mañana.

Sobre las dos ruedas, dos sesiones con diferente sabor. En la primera, de 44 km, me encontré suelto de piernas y pude subir con fuerza y llanear a ritmo alegre sin problema. En la segunda, de 65 km, noté el esfuerzo hecho en la Cursa dels Nassos y tenía las piernas muy duras, sin poder coger un ritmo constante. Aún así, buen entreno con sensaciones diferentes que me ayudan a aprender de todas las situciones con las que me puedo encontrar.

Los número de esta semana son:

Semana 8 de 33

Deporte             Entrenos         Duración       Distancia - Km
----------------------------------------------------------------------
Carrera a pie      2                 2h46               29.3

Natación            2                 1h34                5

Ciclismo             2                 4h02               109
----------------------------------------------------------------------

Total                 6                  8h22              143.3

 
El passat 31 de desembre alguns Piris vam decidir participar a la Cursa dels Nassos de Barcelona per acomiadar l'any. La convocatòria va ser a la Platja de Can Palomares i així vam poder veure com uns quants "penjats" (quina enveja que feien!!) es preparaven per fer l'última travessa de l'any i el que de ben segur es tornarà un clàssic al món del Piri.
 
Un cop a Barcelona ens agrupem tots els Piris que decidim participar junts (Fran, Jordi Abril, Pepe Ontiveros, Ian, Joan Julià i jo mateix), el Ramon Fuster va còrrer per la seva banda, acompanyant a algú, i no ens vam trobar. La tàctica de cursa, en principi, era sortir a disfrutar sense mirar el rellotge. Ens col.loquem tots a la primera sortida, just darrera del primer grup de participants. A la sortida el Pepe surt com un tret i comença tirar fort, l'Ian i el Joan el segueixen i el Fran, el Jordi i jo ens quedem totalment descol.locats i sense saber bé que estava passant. S'havien obert les hostilitats!!!
 
Amb el Fran i el Jordi comencem a accelerar el ritme i agafem a l'Ian, després al Joan i finalment al Pepe sobre el quilòmetre 1 i poc. El ritme que portem es molt bó i, sense dir res, decidim mantenir-ho. Avancem moltes posicions i continuem amb un ritme amb el que el Jordi i jo passem la meitat de cursa a 19'10''. Per problemes estomacals el Jordi es veu obligat a baixar el ritme i s'enganxa després amb el Fran per acabar la cursa junts. La resta acabem tots cadascú per la seva banda i ens retrobem tots a l'arribada.
 
Els temps en meta pels Piris va ser:
 
Jimbo - 38'27'' (pos. 429)
Jordi Abril - 38'54 (sense dorsal)
Fran - 39'55'' (pos. 690)
Pepe Ontiveros - 42'03'' (pos. 1149)
Joan Julià - 42'33'' (pos. 1253)
Ian - 48' (sense dorsal)
Ramon Fuster - sobre els 45' (sense dorsal)
 
Molt bona manera d'acabar l'any que demostra que allà on vagis trobaràs un Piri...
 
Jimbo

1 comentario:

  1. Enhorabuena Jimbo!!

    Veo que los entrenos siguen su curso. Espero que nos veamo este sábado en la salida de bici de cada semana.

    Nos vemos.

    Mendi

    ResponderEliminar

Mis entrenos hasta el IM

Natación 181400 m.
Carrera a Pie 785 km.
Bicicleta 3334 km.

Proximas citas

Vamos a ver...